Povratak u stvarnost

Evo me. Neko vreme provela sam van grada i svakodnevnih obaveza, te me iz tog razloga nije bilo ni na Vašim blogovima, a kao što vidite, ni na svom blogu nisam ništa radila. Obećavam da ću to ispraviti, što pre. Mada, u toku protklog perioda uspela sam da tu i tamo “bacim oko” na neke stvarčice koje ste pripremali, ali samo toliko, ništa više od toga. Sve sitnice koje nam život pretvaraju u haos, ostavila sam u svojoj jazbini i krenula u život sa velikim ž (Ž). Pravi odmor nisam priuštila sebi pet godina. A, kako su stvari krenule, lako sam mogla da “izvisim” i ovaj put. Inače, ja sam neko ko obožava da putuje, i to često radim, ali na dan- dva, nikako da “ubodem” turu i “odlepim se” od kuće. Ali, ove godine nadoknadila sam pet proteklih godina. Naravno, za sve ovo ja nisam imala pojima – do poslednjeg momenta. A, ko je krivac svemu – pročitajte na kraju posta. Put ka mestu koje mi je okrepilo dušu i telo izgledao je ovako. A to je putešestvije od Bajine Bašte ka Tari.
Podnožje Tare, neprevaziđene lepotice ovog dela Evrope (makar za mene).
Pogled u daljini prikazuje planinske vence koji sežu u Bosnu. Eh, visine, visine – pogled koji me rađa… I naravno, miris livada koje su bile sveže pokošene oplemenio je i pročistio naša “zakržljala” pluća:)
Miris četinara, stabla koja svojim stasom mame uzdahe, zelena boja, nepregledne površine livada, visina, strujanje vetrova, sunce koje je me miluje i naravno, moja jača polovina, koja je glavni “krivac” ovom predivnom proputovanju i organizaciji celog “projekta”. Hvala ti, Ljubo:)

To bi, ukratko, bio delić onoga kuda sam trčkarala proteklih mesec dana:) A, sada pozdravljam Vas i pozivam da nastavimo dalje druženje. Naravno, receptiće očekujte za koji dan. Pozdrav!


6 thoughts on “Povratak u stvarnost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *